Известие

Collapse
No announcement yet.

Много ме наплашихте бе колеги!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ми 2.4 180 коня какво искаш И все пак гори по-малко от един ТС нали? Пък за чупене на дизеловия мотор, не мога да ти кажа защото съм ги нямал тия проблеми нито някой друг познат с JTD.

Comment

Хем върви повече от ТС-а и хем по-малко харчи.

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
        Я сега ми намерете тема за някое JTD издало багажа ??? .

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=28633

веднага ти намирам
        ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение

веднага ти намирам
          Но повечето от тия дет дават дефекти са ТС-а...

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение

веднага ти намирам
            Хахх коравите JTD-та ,няма кола която да не се троши ,освен новата ,гаранционна !!! как беше до 3 години или 100 хиляди километра

П.П. гледания мотор никога няма да изпуши. Като видиш ,че ти хапва масълце сменяш там сегменти ,семерини и проверяваш здарвината на всичко което може да се строши и караш вече като луд
            Last edited by mochko1; d.m.y г., 18:15.
            Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
            Fiat Bravo II 1.4 90hp
            sigpic
            Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Наистина всички коли и всички мотори дават дефекти...Аз разбрах че 2.0ТС харчи масълце това вярно ли е ?

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Дизела е муден, шумен, мръсен, тежък, с изнесен в ниските обороти макс. върт. момент, не е пъргав и си е авантюра да купуваш дизел на старо.
                sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Ми мойта не ми е пипнала маслото грам за 5000 хиляди километра. Май и има нещо треа да я прегледам .

П.П Я един бърз въпрос към по-знаещите -> тези ТС дето раждат ми прави впечатлени ,че все са от 155 коньовите ??????? или се бъркам ?
                  Fiat Bravo II 1.4 90hp
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                    Дизела е муден, шумен, мръсен, тежък, с изнесен в ниските обороти макс. върт. момент, не е пъргав и си е авантюра да купуваш дизел на старо.
                    Първо дизела е много пъргав , (ако ти е "муден" слагаш чип) и става кат самолет, не е кой знае колко шумен, нз какво му е по-мръстното от бензина, вярно че е малко по-тежък ама к'во да се прави и е мн пъргав.

А с 2.0 ТС кат спеш на бензиностанцията освен многото литри бензин си купуваш и масло...

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
                      Първо дизела е много пъргав , (ако ти е "муден" слагаш чип) и става кат самолет, не е кой знае колко шумен, нз какво му е по-мръстното от бензина, вярно че е малко по-тежък ама к'во да се прави и е мн пъргав.

А с 2.0 ТС кат спеш на бензиностанцията освен многото литри бензин си купуваш и масло...
                      ЕЕе ти съвсем на трабанче го обърна хахаха
                      Fiat Bravo II 1.4 90hp
                      sigpic

Comment

Че харчи харчи само трябва да си признаете.
                        Колата пак няма забележки просто дизела е по добър има много мнения по този въпрос най-важното е как ще се поддържа и как ще се кара въпросната кола защото не може да я напънеш колкото може да вдигне и да караш така в продължение на 10-15 мин (ако издържи толкова) как няма да се прецака двг.

Моето мнение дизела е №1

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Предавам се не ми се спори вече ,то е ясно ,че няма да се стигне до консенсус
                          Fiat Bravo II 1.4 90hp
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                            Предавам се не ми се спори вече ,то е ясно ,че няма да се стигне до консенсус
                            Много хора не са достигали консенсус макар че е ястно че дизела е по-добър

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Е ми тогава предлагам да се направи нещо като таблица - бензин ; дизел , и всеки да има право да гласува по един път, и което събере повече ,, точки,, предлагам на колегата да се насочи към него...
                              sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                                П.П Я един бърз въпрос към по-знаещите -> тези ТС дето раждат ми прави впечатлени ,че все са от 155 коньовите ??????? или се бъркам ?
                                Айде дано от толко' мно'о спам някой да ми прочете въпроса !!!
                                Fiat Bravo II 1.4 90hp
                                sigpic

Comment

Working...
                                X